KORT

    FRIPENN

FRIPENN I KORTFORM

KORT - MEN GODT

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.
Jenter i flertall i politiet


Publisert 23. august 2020

Av Fred Halvorsen


400 ferske politistudenter starter i 2020 sin utdanning ved politihøgskolene i Norge, av disse er 51 prosent kvinner. Det er historisk. I fjor var 49 prosent av de nye studentene kvinner. Utviklingen er dermed ikke overraskende.

Rektor Nina Skarpenes ved Politihøgskolen forteller at det i nyere tid har vært en bevisst strategi å øke antall kvinnelige studenter.

Det er en politisk målsetting at norsk politi skal speile befolkningen. Da er det viktig at begge kjønn er likt representert, sier Skarpenes. Mangelen på fysisk styrke ble lenge brukt som argument for å holde kvinner ute, men i dag har kvinnene gode forutsetninger til å utøve den fysiske makten som trengs, i tillegg til egen beskyttelse, ifølge rektoren.

Fornuft og vett og forstand det kan man ikke regne med at denne kvinnelige rektoren er belemret med. Uansett så skal eksperimentet gå sin gang, selv når man sitter med fasit, noe som Sverige er et skrekk-eksempel på. Dette er ikke annet enn skadelig feminisme – rektoren burde fått noe annet å gjøre.Flyktninger vil til kristne land


Publisert 12. august 2020


Folkekirken lever, men grunnmuren slår sprekker. En pressemelding som ble lagt ut før pinse i 2019 tegner et dyster bide av fremtiden for Den norske kirke. Årsaken er både at noen melder overgang til andre kirkesamfunn, men også endringer i befolkningssammensetningen, altså innvandring til Norge.

Mange er ikke klar over følgende fakta, nemlig at alle de nasjoner flyktninger vil inn i, har en kristen kulturarv, også Norge. Vår nasjonsbygger var evangelisten Hans Nielsen Hauge, som fikk den Hellige Ånd i åkeren. Sosialistene har bare hakket løs på alt som er godt i Norge og nå omfavner de islam, som også bare har produsert fattigdom, despoti og massive folkemord.

Land med kristen kulturarv har velstand, demokrati, rettstat, vitenskap, helsevesen, alle de fremste universiteter i vesten - alt ble stiftet av kristne. Superstjernen Newton var kristen, Einstein hyllet "the nazarean," selv om han var jøde. Jøder har produsert en superstat ut av myrer og ørken, på 70 år, fordi de har samme Gud som vi kristne.Innvandrere anmelder nordmenn


Publisert 19. juli 2020


Organisasjonen MINORG som ledes av Qirrat Shahid og advokatkontoret INSOLIDUM med advokatene Sheraz Malik og Farooq Ansari har jobbet en tid med å få på plass en solid anmeldelse mot organisasjonen SIAN (STOPP ISLAMISERINGEN AV NORGE). Qirrat Shahid uttaler at de ser på SIAN som de aller fleste: En gruppe mennesker med en ideologi lik de to siste terroristene. Vi kan ikke miste flere uskyldige liv pga denne type tankegang. De andre advokatene i INSOLIDUM er Sheraz Malik, Muhammed Saqib Rizwani, Maryam Kausar og Veronica Viktil. Advokatfirmaet tilbyr ma. tjenester innen utlendingsrett, NAV og advokater i Pakistan.

Det er en økende tendens at innvandrere nå går til rettsak mot etniske nordmenn. Leder i Norsk Folkeparti ble anmeldt av innvandrere og bøtelagt fordi han på en nettside krevde at innvandrere skulle reise hjem til hjemlandet. Slik kan vi ikke ha det.Rasismeanklager


Publisert 7. juli 2020


Et klipp fra episode 4 av Paradise Hotel Danmark sesong 16 har de siste dagene fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Det omhandler deltagerne Türker Alici og Sarah Dohn. Klippet er fra en såkalt parseremoni hvor man skal velge seg en partner. En av guttene velger deltageren Sarah Dohn (18). Programleder Rikke Gøransson: – Sarah, er Türker din type? Sarah: – Altså litt, men jeg er ikke så interessert i utenlandske. Men han er absolutt en type jeg kunne gått etter hvis ikke han hadde vært fra utlandet.

Episode 4 er nå fjernet fra den norske, svenske og danske nettsiden til Viafree på grunn av rasismeanklager. Det er Nordic Entertainment Group (NENT Group) som eier blant annet TV3, TV6, Viasat 4, Viafree og Viaplay i Norge.


Er det noe som ikke er rasisme – eller. Merk deg navnet på selskapene ovenfor.  
Tragisk


Publisert 6. juli 2020


Det mest tragiske er ikke at politikerne har sviktet oss når det gjelder muslimsk innvandring. Det mest tragiske er at folket fortsetter å stemme på de samme partiene og politikerne år etter år, samtidig som de tror på endring! Det er en ufattelig naivitet og dumhet.
Vedlikehold av parallellsamfunn


Publisert 5. juli 2020


Etter å ha rykket ut til husbråk og jobbet med organisert gjengkriminalitet i 15 år, lurte politioverbetjent og mangfoldskontakt Kim Anne Hiorth på hvorfor kvinnene hun møtte, nesten aldri kunne norsk. Derfor lærte hun seg arabisk for å hjelpe innvandrerkvinner. Er det slik det skal være. at skattebetalte norske feminister skal lære seg arabisk – slik at innvandrerne kan leve videre i sine voldelige parallel-samfunn. Hvorfor chater politikerne om integrering fortsatt?